75 yıllık geleneksel kalitemiz firmamızın en önemli
değeridir. Ürünlerimizin kalitesini müşterilerimizi her zaman memnun edecek
düzeyde tutabilmek en önemli hedefimizdir. Ürünlerimiz için belirlediğimiz
yüksek kalite standartları en iyi kaliteyi üretebilmekteki tek rehberimizdir.
Tesislerimiz içinde üretim ile bağlantılı bir test laboratuvarı bulunmaktadır.
Laboratuvarda görevli personelimiz tesislerimizde üretilen ürünlerin mükemmel
bir biçimde elde edilmesinden sorumludurlar. Her un çeşidi için belirlemiş
olduğumuz katı spesifakasyonlar ile üretilen ürünler birbirleri ile uyumlu
olmak zorundadır. Aksi takdirde ürün satışa sunulmamaktadır.
Üretilen unların belirlenen spesifikasyonlarla uyumlu
olması için üretim sürecinin her aşamasında testler uygulanmaktadır. Yine
paketlenmeden önce ürünlere çeşitli testler uygulanmaktadır. Bu testlerde nem,
içerdiği protein miktarı ve renk kontrolü yapılmaktadır.
Tesislerimiz gıda şirketleri için verilen HACCP
belgeleri ile sertifikalandırılmıştır.